Cardul Monese îţi protejează banii de abuzurile ANAF

Pe zi ce trece devine tot mai evident că Ministerul de Finanţe din România nu mai dispune de banii necesari pentru a asigura atât funcţionarea – fie măcar la cota de avarie – pentru instituţiile statului, cât şi ciolanul pentru clientela de partid.

România se împrumută din ce în ce mai greu de pe piaţa externă şi la dobânzi tot mai mari, astfel că viitorul e cât se poate de sumbru în această privinţă. Cu alte cuvinte, există posibilitatea ca ţara să intre în incapacitate de plată, ceea ce va duce automat la imposibilitatea de a mai împrumuta vreun euro.

În aceste condiţii este foarte plauzibil ca atenţia ANAF să se îndrepte către banii românilor care trudesc în străinătate. Nu e o idee nouă şi nici măcar o ipoteză. Tot mai des se vorbeşte despre impozitarea românilor din Diaspora.

Iar primul pas în această direcţie a fost făcut cu noile Cărţi de Identitate, acele cărţi cu microcip. Datorită tehnologiei respective, ANAF poate afla în orice moment unde lucrează un anume român şi mai apoi datele financiare ale acestuia.

Prin intermediul unei aplicaţii simple, ANAF poate bloca conturile utilizatorilor români. Anunţul a fost făcut de Mirela Călugăreanu, preşedintele ANAF iar ideea este agreată şi de bănci.

Astfel, banii depuşi în conturile băncilor din România pot fi blocaţi de către ANAF pentru motive legate, de pildă, de neplata impozitelor datorate statului român.

Din fericire, există o soluţie. Cardul Monese. Un card asupra căruia ANAF nu are nicio putere. Îţi poţi păstra banii într-un cont Monese – recent pot fi deschise şi conturi în lei.

Costurile sunt reduse iar confidenţialitatea datelor este garantată.

Aplică acum pentru un cont Monese folosind codul de referal CIPRI851 şi poţi obţine un bonus de până la zece lire.

– conţinut sponsorizat –

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *