Pop Liviu Marian a recunoscut că a luat mită

Fostul ministru al Educaţiei, Pop Liviu Marian, mult mai cunoscut sub porecla Genunche, cu ajutorul căreia a reuşit să scape de mult mai potrivita poreclă PLM; ştiu cei de la PSD de ce, a recunoscut că a luat mită.

Genunche, însoţit de un avocat, s-a prezentat în cursul zilei de astăzi la DNA, unde nu a dorit să facă declaraţii deoarece a auzit în filmele americane că tot ceea ce spune poate fi folosit împotriva lui. Surse apropiate anchetei au dezvăluit că fostul ministru a avut o atitudine sfidătoare faţă de anchetatori, sugerându-le în repetate rânduri că sunt sub influenţa drogurilor.

-Băi, în PLM, voi sunteţi drogaţi, pe onoarea mea. Băi, inconştienţilor, cum să mă chemaţi pe mine la anchetă doar pentru că aşa a spus drogatu’ ăla a lu’ Pintea? Eu unul l-am sunat să văd dacă se simte bine, dacă are iarbă la el, nu să-i cer să mă acopere în dosar. Şi voi m-aţi chemat la audieri… Deci, clar, sunteţi drogaţi…

Din fericire, unul dintre anchetatori a avut un moment de inspiraţie şi i-a spus lui Genunche că, într-adevăr, probele împotriva lui sunt foarte subţiri, deşi nu e vorba numai de declaraţia unui drogat. Dar i-a mai spus că banii folosiţi ca mită şi care lipseau din sacul Sorinei Pintea erau infectaţi cu coronavirusul Covid 19, dar, din fericire, există o doză de vaccin contra temutului virus.

În clipa următoare. Genunche a recunoscut nu doar că a luat mită, dar a recunoscut că este de acord să plătească o sumă importantă pentru a face rost de doza de vaccin.

-Nu, nu e mită, în Pop Liviu Marian abreviat. Nu are cum să fie mită… Păi vreau şi eu un loc în faţă, mereu mi-am dorit un loc lângă domnul Dragnea, dar uite că nu mi-a ieşit…

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *