Veste şoc! Vulpiţa, îmbolnăvită de Covid 9. Vezi cum a contactat boala

O veste proastă nu vine niciodată singură. După ce preşedintele a decretat starea de necesitate, Antena 3 vine cu o veste care ar putea trimite în depresie câteva milioane de români.

Astfel, Mihai Gâdea, a recunoscut că vedeta postului de televiziune, Vulpiţa, s-a îmbolnăvit din cauza temutului coronavirus venit din China.

-O veste şoc, recunosc, a spus Mihai Gâdea. Pe vremea când eram pastor am pomenit despre Covid 19 într-una din predicile mele, însă niciodată nu mi-am imaginat că voi suporta aşa ceva tocmai când era posibilitatea de a face audienţă atât de spectaculoasă. Vulpiţa a contactat boala şi, odată cu ea, există riscul ca toţi angajaţii Antena 3 să fie infectaţi. Până şi domnul profesor Voiculescu a recunoscut că s-ar putea să-l fi luat şi el, dar nu se ştie cum anume.

Deocamdată emisiunea continuă, vom transmite în fiecare seară imagini cu carantina Vulpiţei şi a lui Viorel, pentru că nu e mai nimic frumos pe lume decât să educi populaţia şi să faci audienţă.

De asemenea, Mihai Gâdea a ţinut să transmită un mesaj pentru telespectatorii fideli ai postului:

– Transmit un mesaj pentru telespectatorii fideli ai postului: indiferent ce s-ar întâmpla, indiferent de consecinţe, Antena 3 rămâne alături de voi. Ştiu că aveţi rezerve de făină, macaroane, conserve, bulion şi ce vă mai trebuie. Ştim, de asemenea, că vă lipseşte săpunul, dar asta nu este problemă, pentru că de spălat vă spălăm noi. Ochiul vede, creierul cere, noi suntem aici să vă spălăm cum ştim mai bine. Deocamdată Antena 3 rămâne cel mai iubit post tv din România. Rămâneţi pe recepţie, trasmitem live Covidul Vulpiţei.

Se pare că Vulpiţa s-a infectat cu Covid de la Viorel. Iar acesta a lat virusul atunci când, în goana după audienţă, antenştii l-au dus la şcoală.

Pastorul Gâdea a subliniat că tot răul este spre bine:

-Antena 3 e aici! Traian Băsescu, venim după tine!

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *