“Teacher in Romania” de vânzare

Gata, a trecut starea de urgenţă. Suntem în stare de alertă deşi, din cele mai multe puncte de vedere, nu prea poţi să-ţi dai seama. Românii au ieşit din case şi se bucură, în sfârşit, atât de libertate, cât şi de aer liber.

Din păcate, cei mai mulţi se comportă de parcă sunt scăpaţi de la balamuc. Iar asta nu doar se vede, ci a început să ne afecteze şi mai grav decât pandemia. A crescut numărul de accidente rutiere cu consecinţe catastrofale. Scandaluri, bătăi…

Despre ce se întâmplă în sistemul de învăţământ nici nu mai vreau să pomenesc. L-am părăsit când era (încă) acceptabil. Blatul ministrului Anisie pe subiectul repetenţilor m-a şocat. Cum e posibil să promovezi pe toată lumea?

Însă nu despre asta vreau să vă vorbesc. Nici pe departe…

Zilele acestea am fost ocupat până peste cap. Relansarea economică există, însă presupune implicare, mai ales din partea celor mărunţi. Sunt un om mărunt. Am renunţat la catedră de ceva timp şi nu pot spune că nu-mi pare rău. Mai ales în aceste zile când s-a demonstrat că e mai bine să fii bugetar decât întreprinzător.

Nu mai am timp de blogăreală. Am de spus, am de scris, dar nu mai am timp. Prin urmare, blogul e scos la vânzare. Cei interesaţi pot scrie ofertele în comentarii. Şi nu, nu e vorba de oferit bani. Aştept… Altceva.

O zi bună să aveţi…

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *